مقایسه محصولات مراقبتی برندهای مختلف

یه نفس عمیق بکش و خودتو آماده کن چون قراره یه سفر طولانی و جذاب رو با هم شروع کنیم. یه سفری به دنیای رنگارنگ و پر زرق و برق محصولات مراقبتی جایی که هر قفسه پر شده از وعده های زیبایی و جوانی. من اینجا نیستم که بهت بگم چی بخر یا چی نخری نه اصلا. من اینجام تا با هم یه ذره دقیق تر به این قضیه نگاه کنیم یه ذره عمیق تر بشیم توی این دریای تبلیغات و برندها و ببینیم واقعا چه خبره.

حتما تو هم تا حالا این حس رو تجربه کردی وقتی میری توی یه فروشگاه بزرگ لوازم آرایشی و بهداشتی یهو حس می کنی یه عالمه سوال بی جواب تو ذهنت رژه میرن. کدوم کرم برای پوست من مناسب تره؟ این سرم جدید واقعا تاثیر داره؟ این همه تعریف از این ماسک مو واقعیه؟ اصلا این برندهایی که اینقدر اسمشون دهن به دهن میچرخه واقعا ارزش این همه هزینه رو دارن؟

خب منم دقیقا همین سوالا رو داشتم. برای همین دست به کار شدم و شروع کردم به تحقیق. نه اینکه یه تحقیق خیلی علمی و آکادمیک نه. بیشتر یه جور کنجکاوی شخصی بود یه جور تلاش برای اینکه سر از کار این همه محصول و ادعا در بیارم.

اول از همه رفتم سراغ شناخت پوست خودم. این یه قدم خیلی مهمه چون هر پوستی نیازهای خاص خودشو داره. پوست چرب خشک مختلط حساس… هر کدوم یه جور رسیدگی میخوان. من خودم پوستم مختلطه یعنی یه جاهایی چربه یه جاهایی خشک. برای همین باید محصولاتی رو انتخاب کنم که این تفاوت رو در نظر بگیرن.

بعد شروع کردم به خوندن نظرات بقیه. توی سایت ها توی شبکه های اجتماعی هر جا که میشد نظر آدمای دیگه رو درباره محصولات مختلف پیدا کرد. البته میدونستم که نباید به همه این نظرات صد در صد اعتماد کنم چون هر کسی تجربه متفاوتی داره. اما خوندن این نظرات بهم کمک کرد یه دید کلی نسبت به محصولات مختلف پیدا کنم.

یکی از چیزایی که خیلی برام جالب بود تفاوت قیمت بین برندهای مختلف بود. بعضی برندها خیلی گرون بودن در حالی که بعضی دیگه قیمت های مناسب تری داشتن. خب این سوال پیش میومد که آیا واقعا برندهای گرون قیمت ارزش این همه هزینه رو دارن؟ آیا کیفیتشون اونقدر بالاتره که این تفاوت قیمت رو توجیه کنه؟

برای جواب دادن به این سوال شروع کردم به مقایسه مواد تشکیل دهنده محصولات مختلف. این کار یه ذره حوصله میخواد چون باید تک تک مواد رو بشناسی و بدونی هر کدوم چه تاثیری روی پوست دارن. اما وقتی این کارو انجام بدی میتونی بفهمی که خیلی از برندهای گرون قیمت فقط دارن پول اسمشون رو میگیرن و مواد تشکیل دهنده محصولاتشون تفاوت چندانی با برندهای ارزون قیمت تر نداره.

البته این به این معنی نیست که همه برندهای گرون قیمت بد هستن. بعضی از این برندها واقعا از مواد با کیفیت تری استفاده می کنن و فرمولاسیون های پیشرفته تری دارن. اما مهم اینه که بتونی این برندها رو از برندهایی که فقط دارن پول اسمشون رو میگیرن تشخیص بدی.

یه چیز دیگه ای که توی این تحقیقات بهش برخوردم بحث بسته بندی محصولات بود. بعضی از برندها خیلی روی بسته بندی محصولاتشون مانور میدن و سعی می کنن با یه بسته بندی شیک و جذاب مشتری رو جذب کنن. اما به نظر من بسته بندی فقط یه ظاهر قضیه است. مهم تر از اون کیفیت محصول و تاثیریه که روی پوست میذاره.

البته این به این معنی نیست که بسته بندی مهم نیست. یه بسته بندی خوب میتونه استفاده از محصول رو راحت تر کنه و از خراب شدن اون جلوگیری کنه. اما نباید اجازه بدیم که بسته بندی شیک و جذاب ما رو فریب بده و باعث بشه یه محصول بی کیفیت رو بخریم.

یه نکته خیلی مهم دیگه هم هست که باید بهش توجه کنیم تبلیغات. همه برندها برای فروش محصولاتشون تبلیغات می کنن. این تبلیغات میتونن خیلی جذاب و وسوسه انگیز باشن و ما رو ترغیب کنن که یه محصول رو بخریم. اما نباید اجازه بدیم که تبلیغات ما رو گول بزنن. باید سعی کنیم با دیدی انتقادی به تبلیغات نگاه کنیم و گول وعده های دروغین رو نخوریم.

به عنوان مثال خیلی از تبلیغات ادعا می کنن که یه محصول میتونه چین و چروک ها رو به طور کامل از بین ببره. اما واقعیت اینه که هیچ محصولی نمیتونه این کارو بکنه. چین و چروک ها یه فرایند طبیعی پیری هستن و نمیشه به طور کامل جلوی اونها رو گرفت. اما میشه با استفاده از محصولات مراقبتی مناسب سرعت این فرایند رو کاهش داد و ظاهر پوست رو بهبود بخشید.

یا مثلا خیلی از تبلیغات ادعا می کنن که یه محصول میتونه پوست رو سفید کنه. اما واقعیت اینه که هیچ محصولی نمیتونه رنگ پوست رو به طور دائمی تغییر بده. بعضی از محصولات میتونن پوست رو روشن تر کنن و لکه های تیره رو کمرنگ تر کنن اما نمیتونن رنگ پوست رو سفید کنن.

پس باید خیلی مراقب باشیم که گول این وعده های دروغین رو نخوریم. باید سعی کنیم اطلاعات خودمون رو درباره محصولات مراقبتی افزایش بدیم و با دیدی آگاهانه تر به خرید این محصولات اقدام کنیم.

یکی از چیزایی که توی این تحقیقات خیلی برام جالب بود بحث مواد طبیعی و ارگانیک بود. خیلی از برندها ادعا می کنن که محصولاتشون از مواد طبیعی و ارگانیک تهیه شده و برای پوست خیلی مفید هستن. خب این سوال پیش میومد که آیا واقعا محصولات طبیعی و ارگانیک بهتر از محصولات معمولی هستن؟

جواب دادن به این سوال خیلی آسون نیست. از یه طرف مواد طبیعی و ارگانیک معمولا عوارض جانبی کمتری دارن و برای پوست ملایم تر هستن. از طرف دیگه محصولات طبیعی و ارگانیک ممکنه ماندگاری کمتری داشته باشن و تاثیرشون هم کمتر از محصولات معمولی باشه.

به نظر من انتخاب بین محصولات طبیعی و ارگانیک و محصولات معمولی یه انتخاب شخصیه. باید با توجه به نوع پوست خودتون و نیازهایی که دارید تصمیم بگیرید که کدوم نوع محصول برای شما مناسب تره.

یه نکته دیگه ای هم هست که باید بهش توجه کنیم تست حساسیت. قبل از اینکه یه محصول جدید رو به طور کامل روی پوستتون استفاده کنید حتما اون رو روی یه قسمت کوچیک از پوستتون تست کنید. این کار به شما کمک می کنه تا مطمئن بشید که به اون محصول حساسیت ندارید.

برای تست حساسیت یه مقدار کوچیک از محصول رو روی یه قسمت کوچیک از پوستتون (مثلا پشت گوش یا داخل بازو) بمالید و ۲۴ ساعت صبر کنید. اگه توی این مدت هیچ علامتی از حساسیت (مثل قرمزی خارش سوزش) مشاهده نکردید میتونید با خیال راحت از اون محصول استفاده کنید.

خب تا اینجا خیلی درباره محصولات مراقبتی و برندهای مختلف صحبت کردیم. اما هنوز یه سوال خیلی مهم باقی مونده چطور میتونیم یه روتین مراقبت از پوست مناسب برای خودمون داشته باشیم؟

روتین مراقبت از پوست یه مجموعه از کارهاییه که به طور منظم برای حفظ سلامت و زیبایی پوست انجام میدیم. یه روتین مراقبت از پوست مناسب میتونه به شما کمک کنه تا پوستی سالم شاداب و جوان داشته باشید.

یه روتین مراقبت از پوست معمولا شامل مراحل زیر میشه

پاکسازی

Be the first to comment

Leave a Reply

ایمیل شما نمایش داده نخواهد شد


*